image/svg+xml

BARÜ TÜBİTAK 2209-A kapsamında kabul edilen 164 projesiyle Türkiye 5’incisi oldu. Bölümümüz Tarafından Hazırlanan bir Proje de TÜBİTAK Tarafından Kabul Edildi.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Türkiye’nin en fazla öğrenci projesi üreten yükseköğretim kurumlarından biri olan Bartın Üniversitesi (BARÜ), TÜBİTAK 2209-A kapsamında kabul edilen 164 projesiyle Türkiye 5’incisi oldu. Edebiyat Fakültesi bölümlerine ait projelerden 16’sı desteklenmeye layık görüldü.

Bölümümüz adına ise Doç. Dr. Gülay KARAMAN'ın danışmalığında öğrecimiz Belda KARA 'nın hazırlamış olduğu "Gönül Dağı Dizisinde Kıssa ve Hikâyelerin İncelenmesi" isimli proje kabul aldı.
  • Şiiri Geliştirmek

• Yaratıcı Yazarlık Atölye Çalışması