Tek Ders Sınavına Girmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

02 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenecek olan Tek Ders Sınavı'na girmek isteyen  öğrencilerimizin aşağıdaki formu doldurarak 29 Haziran 2020 - 01  Temmuz 2020 tarihleri arasında ahmetcan@bartin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.
Öğrencilerimizin gönderecekleri e-postaların konu kısmına ad, soyad bilgilerini ve "tek ders sınavı" ibaresini yazmaları gerekmektedir.

“Lisans Tek Ders Sınavı” başvurusunu sınava girme şartı taşıyan ve bölüm web sayfalarında ilan edilecek “Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenci Listesi” nde yer alan öğrenciler yapacaktır.
Listelerde yer almayan öğrencilerin başvurmaları halinde başvuruları incelenerek Tek Ders Sınavına girme şartını taşımayanlar kabul edilmeyecek olup, öğrencilere bilgi verilecektir. Başvuruları kabul edilen öğrencilerin sınava atama işlemleri Fakültemiz öğrenci işleri personeli tarafından yapılacaktır.

Öğrencilerimizin belirtilen tarih aralıklarına uymaları ve ilgili dilekçeyi doğru e-posta adresine gönderdiklerinden emin olmaları gerekmektedir. Aksi takdirde başvuruları alınamayacaktır.