Bütünleme Sınavlarına “not yükseltmek” amacıyla girmek isteyen  öğrencilerimizin dikkatine.

17 -23 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bütünleme Sınavlarına “not yükseltmek” amacıyla girmek isteyen  öğrencilerimizin aşağıdaki formu doldurarak 15 -16 Haziran 2020 tarihleri arasında ahmetcan@bartin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.
Öğrencilerimizin gönderecekleri e-postaların konu kısmına ad, soyad bilgilerini ve "not yükseltme" ibaresini yazmaları gerekmektedir.
Başvuru yapan öğrencilerin sınava atama işlemleri fakültemiz öğrenci işleri personeli tarafından yapılacaktır.

Öğrencilerimizin belirtilen tarih aralıklarına uymaları ve ilgili dilekçeyi doğru e-posta adresine gönderdiklerinden emin olmaları gerekmektedir. Aksi takdirde başvuruları alınamayacaktır.