Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) Başvuruları Devam Ediyor!

Üniversiteli gençlerin istihdam edilebilirliğinin artırılması, iş ve staj  imkanlarına erişimde fırsat eşitliği sağlanması ve tüm gençlere birer yetenek olduklarının hissettirilmesi amacıyla Cumhurbaşkanlığı İnsan kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarları Mart ayı boyunca 11 farklı bölgede devam ediyor.

Fuarlar, on biri ev sahibi olmak üzere toplam yüz elli bir üniversitenin iş birliği; meslek odaları, binlerce kamu ve özel sektör kurum/kuruluşunun ve genç istihdamında en büyük paya sahip olan KOBİ'lerin katılımıyla gerçekleşecek. Fuarlarda gençlerin, iş verenlerle bire bir temas kurmasına fırsat sağlanırken; düzenlenecek iş ve staj mülakatları, örnek olay çalışmaları, bilgilendirme toplantıları ve atölye çalışmaları ile iş hayatına yönelik deneyimler kazanmaları da desteklenecek.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, bu yıl Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan, üniversitemizin de paydaşı olduğu Batı Karadeniz Kariyer Fuarı - BATIKAF 25-26 Mart 2022 tarihleri arasında öğrenci ve mezunlarımın katılımlarına açık olacak.

FUARA NASIL KAYIT OLURUM?

Kariyer Fuarına katılım için kayıtlar sadece Yetenek Kapısı Platformu üzerinden (yetenekkapisi.org) yapılmaktadır.

• Öğrenci/Mezun Kaydı sekmesi üzerinden kayıt oluşturma işlemi başlayacak olup,
  • Öğrenim durumu ve kişisel bilgiler girildikten sonra e-posta adreslerine gelen aktivasyon bağlantısı ile hesaplar aktif hale getirilerek kariyer fuarına kayıtlarını tamamlayabilirler.
  • Ülke genelinde pek çok kariyer fuarı yapıldığından Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarının Kariyer Fuarları sekmesinden BATIKAF'ı seçmesi önem arz etmektedir.
  • Fuar alanına girişte karekod kullanılacaktır. Bu nedenle, kayıt işleminin ardından e-posta adreslerine iletilen karekod bilgisinin indirilmesi veya çıktısının alınması önemlidir.
  • Batıkaf için detaylı bilgiye http://batikaf.ibu.edu.tr/ adresinden veya Merkezimiz web sayfasından https://kariyer.bartin.edu.tr/ ulaşabilirsiniz.
  • Her türlü sorunuzda kariyer@bartin.edu.tr adresine mail ile ulaşabilirsiniz.

Not: Fuara üniversitemiz tarafından ücretsiz ulaşım sağlanacaktır.