1. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine! Güz Dönemi Ortak Zorunlu Dersler Final Sınav Programı ( Yabancı Dil-I Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I)

Ortak zorunlu derslere yönelik final sınavları, aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde üniversitemiz genelinde ortak yapılacaktır.

Yabancı Dil-I: 03 Ocak 2019, Saat:09:30
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I:04 Ocak 2019, Saat:09:30

Sınavla ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar için tıklayınız!

Hangi şubede ders aldığınızı öğrenmek için yapmanız gereken işlemler:

1- Yukarıdaki sınavla ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar metnini incelemeniz,
2- Aşağıdaki listelerden adınızı bulmanız,
3- Adınızı bulduğunuz listenin başına gelerek hangi şubede olduğunuza ve hangi dersliklerde sınava gireceğinize bakmanız,
4- Sınıf arkadaşlarınızla aynı şubede dersi almıyor olabilirsiniz. Mutlaka kendi adınızı listede görün.
5- Bütün derslerde aynı isimli şubede yer almıyorsunuz. Mutlaka her ders için ayrı ayrı şubenizi ve sınava gireceğiniz derslikleri kontrol ediniz.

Ayrıntılı bilgi için: https://uzem.bartin.edu.tr/duyurular/ortakzorunluderslersinavprogrami.html

Ayrıca; Yerleşkelere göre Final Sınav Programları ve Yabancı Dil I, Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I derslerinin öğrencilerine listelerine ulaşmak için: